Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, ще ли е възможно да ми подскажете, коя е пловдивската фирма за поръчка на носачи АТЕС с гаранция?

П.П.
    Разбрах, разбрах.... не ме убивайте с камъни!
    Само не разбрах кое, къде, как, колко и с какво точно се гресира?
    Last edited by Kuku; d.m.y г., 19:27.
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Колеги, ще ли е възможно да ми подскажете, коя е пловдивската фирма за поръчка на носачи АТЕС с гаранция?

П.П.
      Разбрах, разбрах.... не ме убивайте с камъни!
      Само не разбрах кое, къде, как, колко и с какво точно се гресира?
      Аз моите не съм ги гресирал,вече съм навъртял към 20 000 км и сега последните дни леко поскърцват.....носачите си заслужават,ако са гресирани и внимаваш спокойно ще изкарат 40-50 000 км според мен.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• някой може ли да ми остави телефон за връзка ,който се занимава с тези поръчки на комплекта Atec ,до месец ще се обадя да поръчам един комплект,благодаря!

Comment

• Първоначално публикувано от viksans Покажи съобщение
          някой може ли да ми остави телефон за връзка ,който се занимава с тези поръчки на комплекта Atec ,до месец ще се обадя да поръчам един комплект,благодаря!
          Погледни в началото на темата. Има телефони за контакти и кой ги доставя.

П.С: Май модовете са махнали данните. Може би се смята за нещо като реклама. Ще ти пусна инфо на ЛС
          Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 01:24.
          Lancia Delta 1.6 i.e - ex
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• колега на мене ми трябват джа горни ако не си купил о6те можем да направим партия

Comment

• Днес аз си купих комплект носачи горни и долни АТЕС като ги гледам за 290лв дали ще искарат 1 - 2 години или 15- 20 000 км някои има ли мнение относно тази марка .А гаранция няма казаха ми гараннция само ако купя пълен комплект с биалетките и др

Comment

• Ами тази тема е пълна с мнения за тази марка.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                  Днес аз си купих комплект носачи горни и долни АТЕС като ги гледам за 290лв дали ще искарат 1 - 2 години или 15- 20 000 км някои има ли мнение относно тази марка .А гаранция няма казаха ми гараннция само ако купя пълен комплект с биалетките и др
                  .....20 000 км ги изкарват,аз съм на толкова,половината са навъртяни в Гърция с умишлено целене на дупки всякакви а другите в София по лунни кратери....сутрин рано леко скърцат вече но не съм ги гресирал при поставянето.
                  ......доволен съм от тях,добро съотношение цена и качество.
                  Мятай се смело и ги гресирай при поставянето.

Comment

• Специално за гресирането и на мен продавача ми препоръча да гресирам но като отворихме маншона грес си имаше на всички не разбирам какво да гресирам като е гресирано по скоро след 20 000 км с една спринцовка през гумения маншон ДА- но за момента ???????

Comment

• Добре де, ама защо няма гаранция?!
                      sigpic

Comment

• Да, грес има в шарнира, но е хубаво да се добави още за да се гарантира по-добро смазване за по дълго време. Когато носача е свален процедурата е проста и отнема 10мин., а спестява главоболия.
                        Гаранция от шест месеца има на всички комплекти, включително и на този който си купил!
                        Last edited by clever; d.m.y г., 09:54.

Comment

• Вчера се разрових и видях че на много места са почнали да се предлагат такива носачи на най-различни цени. Почвам да се питам дали и на тях скоро няма да се появят "реплики"
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                            Вчера се разрових и видях че на много места са почнали да се предлагат такива носачи на най-различни цени. Почвам да се питам дали и на тях скоро няма да се появят "реплики"

.....напълно възможно но има решение на въпроса,покупка директно от сайта.

Comment

• Гаронция ако има не трябваше ли да я прати с пратката с носачите по еконта защото освен тях друго нямаше в кашона , остава устната уговорка че ми дава гаранция.Междо другото единият ми носач левият който свалихме е в перфектно състояние оригинален ако на някой му трябва горен и долен ляв носач да пише на ЛС

Comment

• Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                                Гаронция ако има не трябваше ли да я прати с пратката с носачите по еконта защото освен тях друго нямаше в кашона , остава устната уговорка че ми дава гаранция.Междо другото единият ми носач левият който свалихме е в перфектно състояние оригинален ако на някой му трябва горен и долен ляв носач да пише на ЛС
                                Пази си ги скоро може да ти дотрябват
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X